Contact Tables

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Η Σάρα, η Μάρα και το κακό συναπάντημα!

http://www.sigmalive.com/files/imagecache/full_image/files/node_images/5/8/5/194585/hollywood.jpg
Μου είναι, έντονα, ενοχλητικό το Χολυγουντιανό κινηματογραφικό προϊόν. Δεν ομιλώ, μόνον, για τα ποτάμια αίματος που οι παραγωγοί ταινιών στο Χόλυγουντ συνεχώς μας διαφημίζουν ότι χύνονται στους δρόμους των Αμερικανών πόλεων είτε μεταξύ των αναρίθμητων κακοποιών τους, είτε μεταξύ αστυνομικών και γκάγκστερς και με κάνουν να πιστεύω ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες στο σύνολό τους είναι άντρο δολοφόνων, ληστών, απαγωγέων, βιαστών κλπ., αλλά και κάτι άλλο!..
Αναφέρομαι στα ονοματάκια των ηρώων των ταινιών αυτών και πάντοτε, εννοείται, των «καλών».
Δεν υπάρχει, λοιπόν, «καλός» ήρωας των ταινιών αυτών που να μην ακούει σε Εβραϊκό ονοματάκι. Εχω πάθει ψύχωση με τους Μπεν, Ντάβιντ, Ελάϊα, Τζέρεμυ, Τζόζεφ και δεν συμμαζεύεται.
Εχω, επίσης, πάθει ψύχωση με τα ονοματάκια των εναρέτων κυριών, που πρωταγωνιστών στις ίδιες ταινίες. Δεν υπάρχει «καλή» που να μην ακούει στο όνομα Σάρα ή Ρεβέκα, ή Τζούντιθ, ή Εσθήρ και όποιο άλλο όνομα Εβραϊκής… ιθαγένειας.
Και μοιραία έχω αρχίσει να πιστεύω, φίλοι μου, ότι όλοι, μα όλοι, οι Αμερικανοί και οι Αμερικανίδες είναι Εβραίοι και Εβραίες. Ή τουλάχιστον ότι είναι «Φαν», όπως λέμε, της συγκεκριμένης Φυλής.
Μην με νομίσετε υποχόνδριο. Προς Θεού. Για παρακολουθήστε το «σύμπτωμα» αυτό στις περί ων ο λόγος ταινίες και θα συμφωνήσετε. Ονόματα όπως Μπιλ, Τζον, Τζώρτζ ή Ελεν, Μαίρη για τους άνδρες και τις γυναίκες πρωταγωνιστές και πρωταγωνίστριες, αντιστοίχως, έχουν εκλείψει πλήρως στα κινηματογραφικά προϊόντα του Χόλυγουντ.
Αρα; Αρα, απλούστατα, το Χόλυγουντ και ολόκληρες οι ΗΠΑ εβραιοκρατούνται όπως είχε πει και ο μακαρίτης Μάρλον Μπράντο – και γι’ αυτό τον «έφαγαν»!..
Σ.Ζ.
Ε.Ω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΣΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΜΟΣΤΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΑΣ